Baranyai Márta lapjai

Baranyai Márta lapjai

Oldalainkat 22 vendég böngészi

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm honlapomon, kellemes böngészést kívánok!

Kérem tekintse meg az Aktuális ajánlatok menüpontot!

Napfényes november

 

Szívet-lelket melengető ajándék a ragyogó őszi napsütés. Ebben az időszakban borús szürkeség, köd és eső a "normális". Most azonban még ragyogó és tobzódó színekben gyönyörködhetünk, feltölthetjük "napelemeinket" fénnyel a közelgő tél előtt.

Valóban, szinte akkumulátorként szeretnénk eltárolni magunkban télire a megpihenni készülő természet illatát, az ősz varázslatos meleg színeit és fényeit.

A fagyok beálltával a fák levetik lombkoronájukat, mi emberek viszont igyekszünk puha meleg ruhákba burkolózni, és melegséget sugárzó környezetet teremteni magunk köré anyagokban, színekben egyaránt. Lakhelyünket szőnyegekkel, bútorainkat vastag takarókkal fedjük le, és falainkon is szívesebben nézünk hűvösen kéklő, vagy vizes témájú tájak helyett a tűz fényének melegét idéző, bensőséges hangulatú festményeket, képeket.

Öltözködésünkben a fémesen csillanó, kemény, hideget sugárzó élettelen (gyakran szintetikus) tárgyak helyett előtérbe kerülnek a puha, lágy tapintású, melegséget árasztó természetes öltözékek, ékszerek és kiegészítők.

Különösen lélekmelengető érzés lenne még azt is tudnunk, hogy viseletünk darabjai úgy születtek, hogy élő energiákat hordoznak magukban (kíméletes, erőszakmentes technológiával előállítva). Festett szimbolikái révén pedig folyamatosan és egyenletesen árasztják ki magukból az eltárolt életerőt és energiát - mint egy akkumulátor - melyekre nagy szükségünk lesz a rideg téli hónapokban (is)....

 

 
Rövidesen kezdődik.....

2023. november 20.

.....A karácsony előtti évről-évre visszatérő gyomorgörcsös állapot, a rengeteg kérdőjellel:

Kinek? Mit? Milyet? Hányat? Mikor? Mennyiért? HOL???......

 

.....Válaszolhatok? :-)

 

- Akit szeretsz

- Amit szeret

- NEKI, ÉRTE, RÓLA szólót (!!!)

- Bőven elég egyet (személyenként) :-)

- Minél hamarabb, hogy biztosan meglegyen, és utána nyugodtan hátradőlhess (!!!)

- Amennyi Neked megfelelő: pár száz forinttól - a csillagos égig....(na azért ez persze túlzás, de ha prémium kategóriás, exkluzív tárgyakat v. festményeket szeretnél, az sem probléma.)

- NÁLAM :-)

 
Újra itt!

2023. november 25.

Örömmel mutatom be kollekciómat...de nem csak mutatom, hanem beszélek/írok is róluk, mert jócskán van ám mondanivalóm Neked! :-)
...Ugyanis sokat tudnak ezek az alkotások, mert nem mindennapi gondolatiság hozta létre Őket, nem mindennapi anyagból, és nem mindennapi jelentéstartalommal!
Azt hiszem, nyugodt lélekkel elmondhatom, hogy ezek a művek nem hagyományos képek a falra...vagy nem átlagos ékszerek a nyakadba, füledre, karodra, hajadba...vagy nem megszokott használati tárgyak a környezetedbe...ezek TÉNYLEG mások, mint mások....mert tudnak valami mást!......:-)

Szívügyemnek tekintem mindennemű ÉLET tiszteletben tartását.
Ennek jegyében használom nyugodt lelkiismerettel a parafát, mely az általam (az elmúlt 23 évben) megismert egyik legtisztább, antiallergén, erőszakmentesen előállított természetes matéria a Földön!
Ez az ÉLŐ anyag hordoz alkotásaimon olyan szimbólumokat, motívumokat, melyek a legősibb kultúráktól napjainkig az ÉLET keletkezését, védelmét, erősítését, gyógyítását szolgálják.

E díszítmények energetikai hatása mellett az is fontos számomra, hogy a testünkön viselt ékszerek-tárgyak komfortérzésünket is fokozzák.
Így jöttek létre "illat-ékszereim". Mivel természetes, porózus anyagból készültek, ezért a felületükre permetezett parfüm hosszan megőrzi kellemes illatát.
Mindennek jelentősége abban rejlik, hogy egyre több az allergiás ember, akinek bőre érzékenyen reagál a kozmetikumokban, illatszerekben lévő vegyszerekre...különösen a nyári napsütés hatására keletkezhetnek kiütések, viszkető, fájó allergiás reakciók!
- "Illat-ékszereim" tehermentesítik az érzékeny bőrt ezektől a hatásoktól.

Az ékszerek-tárgyak kiválasztásához szívesen nyújtok szakmai segítséget, hogy megtalálhasd személyre szabott "útitársad" (a saját szimbólumod, méreted, formád, színed) mely a későbbiekben kísérőd lesz életed segítőjeként és örömforrásaként...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 14
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack