Pages of Márta Baranyai

Pages of Márta Baranyai

We have 21 guests online
Ajándékutalvány
There are no translations available.

Ha úgy döntött, hogy az általam készített festményekből, vagy festett parafa tárgyakból szeretne ajándékozni szeretteinek, az utalvány lehetővé teszi, hogy a megajándékozott neki tetsző képet, tárgyat, díszítő motívumot kapjon, és így személyre szóló ajándék tulajdonosává válhasson!

Ajándékutalvány

Az ajándék utalvány előnyös, mert ...

  • garantáltan olyan ajándékot adhat, ami nem fog csalódást okozni! (Az ünnepelt/ajándékozott maga választhatja ki a neki tetsző tárgyakat.)
  • nem kell a várost járnia,zsúfolt üzletekben sorban állnia; (Mentesülhet az ünnepek utáni esetleges ajándék visszaváltás kellemetlenségeitől is.)
  • Mert nem szorítja a határidő, hogy az adott időpontra beszerezze ajándékát; (Az ajándékozott az ünnepen átveszi utalványát, és azt követően kényelmesen kiválaszthatja, megrendelheti a neki tetsző ajándék tárgyat.)

A választott értékű, sorszámozott, aláírt utalványokkal akár igény szerint elkészített ajándék is kérhető.

Az ajándékozás módja utalvánnyal:

5.000,- és 30.000,-Ft közötti értékű utalványokat tudunk kiállítani.

Határozza meg, milyen értékben szeretne utalványt vásárolni!

Értesítsen megrendelési szándékáról telefonon, e-mailben, vagy postai úton!

Ez után az ajándékutalvány értékének összegét kérem eljuttatni címemre átutalással, postai úton, vagy személyesen, a megrendeléskor kapott válaszban megadott címre.

Az összeg megérkezése után postai úton elküldöm - vagy személyes fizetés esetén átadom az általam aláírt, lepecsételt, dátummal ellátott, sorszámozott vásárlási utalványt!(Minden esetben számlát mellékelve.)

Az utalvány az átvételtől számított 6 hónapon belül váltható be!

Az utalvány összegét teljes egészében fel kell használni. Ha a kiválasztott ajándék többe kerül a meghatározott összegnél, akkor a különbség a fentiekben leírtakhoz hasonlóan egyenlíthető ki.

Amennyiben az utalvány vásárlójának/tulajdonosának külön, egyéni kívánsága van az ajándéktárgyra vonatkozóan (funkció, méret, forma, szín, díszítés stb.) azt kérem mielőbb jelezze, mert aktuális leterheltségemtől függően több-kevesebb időre, legrosszabb esetben több hétre is szükség lehet az elkészítéséhez.

Az ajándéktárgyakból és festményekből korlátozott raktárkészlet áll rendelkezésre, ezért előfordulhat, hogy a festmény/tárgy átvételére néhány napot, esetleg 1-2 hetet (a tárgy jellegétől függően) várni kell!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack