Pages of Márta Baranyai

Pages of Márta Baranyai

We have 24 guests online
Újra itt!
There are no translations available.

2023. november 25.

Örömmel mutatom be kollekciómat...de nem csak mutatom, hanem beszélek/írok is róluk, mert jócskán van ám mondanivalóm Neked! :-)
...Ugyanis sokat tudnak ezek az alkotások, mert nem mindennapi gondolatiság hozta létre Őket, nem mindennapi anyagból, és nem mindennapi jelentéstartalommal!
Azt hiszem, nyugodt lélekkel elmondhatom, hogy ezek a művek nem hagyományos képek a falra...vagy nem átlagos ékszerek a nyakadba, füledre, karodra, hajadba...vagy nem megszokott használati tárgyak a környezetedbe...ezek TÉNYLEG mások, mint mások....mert tudnak valami mást!......:-)

Szívügyemnek tekintem mindennemű ÉLET tiszteletben tartását.
Ennek jegyében használom nyugodt lelkiismerettel a parafát, mely az általam (az elmúlt 23 évben) megismert egyik legtisztább, antiallergén, erőszakmentesen előállított természetes matéria a Földön!
Ez az ÉLŐ anyag hordoz alkotásaimon olyan szimbólumokat, motívumokat, melyek a legősibb kultúráktól napjainkig az ÉLET keletkezését, védelmét, erősítését, gyógyítását szolgálják.

E díszítmények energetikai hatása mellett az is fontos számomra, hogy a testünkön viselt ékszerek-tárgyak komfortérzésünket is fokozzák.
Így jöttek létre "illat-ékszereim". Mivel természetes, porózus anyagból készültek, ezért a felületükre permetezett parfüm hosszan megőrzi kellemes illatát.
Mindennek jelentősége abban rejlik, hogy egyre több az allergiás ember, akinek bőre érzékenyen reagál a kozmetikumokban, illatszerekben lévő vegyszerekre...különösen a nyári napsütés hatására keletkezhetnek kiütések, viszkető, fájó allergiás reakciók!
- "Illat-ékszereim" tehermentesítik az érzékeny bőrt ezektől a hatásoktól.

Az ékszerek-tárgyak kiválasztásához szívesen nyújtok szakmai segítséget, hogy megtalálhasd személyre szabott "útitársad" (a saját szimbólumod, méreted, formád, színed) mely a későbbiekben kísérőd lesz életed segítőjeként és örömforrásaként...

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack